Miksi Picantti?

Picantti on perustettu vuonna 2016 palvelemaan sinua, joka haluat keskittyä juhliesi järjestelemisen sijaan nauttimaan juhlistasi. Suunnittelemme yhdessä kanssasi, toiveitasi kunnioittaen tapahtuman, joka sopii juuri sinun tarpeisiin ja budjettiin.

Picantilla on luotettava yhteistyöverkosto aurinkorannikolla, joten kauttamme voit löytää esimerkiksi sopivan juhlapaikan, esiintyjän, viinitastingin, kuljetuksen tai äänentoiston. Miltä kuulostaisi opastettu vaellus ja illallinen vuoren rinteellä, tai voihan paikalle saapua jännittävästi vaikka Jeepin kyydissä. Kerro toiveesi, me toteutamme.

Yli 25 vuoden kokemus ravintola-alalta

Olen Antti Pesonen, 44-vuotias kauhan heiluttaja. Työt veivät minut Kotkan seudulta Jyväskylään 2000-luvun alkuvuosina. Vispilän kauppojen seurauksena minulla on vaimo ja kaksi poikaa, ja perheemme asuu akselilla Fuengirola-Jyväskylä. Olen työskennellyt useissa ravintoloissa Kotkassa, Jyväskylässä sekä Fuengirolassa, 18 vuotta työurastani vastuuasemassa. Vastasin kyökistä Fuengirolan Ravintola Kukossa ja sitä ennen pestini oli Jyväskylän Stefan’s steakhouse:n keittiöpäällikkö. Nykyisin olen päätoiminen yrittäjä.

Minulla on kattiloittain kokemusta, näkemystä ja ideoita erilaisista ruoista. Eritysruokavaliot ja allergiat otetaan aina huomioon ja kokonaisuus suunnitellaan tärkeistä ravintoarvoista kiinni pitäen.

Yhdestä asiasta en tingi, nimittäin LAADUSTA.


Ammattitaidolla

Tuoreista tuotteista

Joustavasti

Laadukkaista raaka-aineista